söndag 24 september 2017

Färgen på dina underkläder.


 

Nu skall vi nog inte ta det så allvarligt, men jag läste att underklädesfärgen talar om hur man är! 

Vitt är som många redan vet, färgen för oskuld, ljus, renhet, säkerhet och renlighet. Det kan också innebära en ny start. Vill du börja med något nytt är det vita trosor som ger en förändring. Personer i vitt är särskilt öppna för förslag och är villiga att lära sig något nytt.

Svart är både negativt och positivt. Det är makt och elegans, mysterium och aggression. Det beror på hur du bär dina trosor. Svart är särskilt förförisk och kraftfull, vilket tyder på djupa passioner.


Röd, representerar passion, mod och spänning. Det är associerat med impulsivitet och kan representera fysisk energi, lust, passion och lust. Ta ett par röda trosor om du går ut för att avsluta med att lägga dig i någon annans säng. Oblyga kvinnor använder alltid röda trosor. 

Rosa trosor står för den som är feminin och sensuell, mild och behöver kärlek. De brukar vara de romantiska typerna, men bärs också av kvinnor i ledande roller. 





Lila sägs vara den färg som väljs vanligtvis, när det skall vara färgade trosor. Lila människor är mjuka och romantiska, och lila trosor är mest sannolikt för långvariga relationer. Lila människor kan även vara sårbara eller känsliga och dyrbara. Uppskatta dem.

Ljus eller mörkb, har inga negativa tolkningar. Blåa trosor bär den som är ärlig och har integritet och ära. Blått är också färgen på fred och helande och har även positiva effekter på människokroppen. Använd trosor i blått när du vill visa den perfekta sidan av dig.

Grönt förknippas med tillväxt, fred och välstånd.
Olika nyanser betyder olika saker, men de har alla en gemensamhet av att vara jordnära, ge emotionell läkning, skydd och stabilitet. Gröna trosor är perfekt för första träffen eller när du bara vill koppla av.

Gult symboliserar glädje, friskhet och intellekt. Solsken, lycka och upplysning är också förknippade med denna varma färg. De flesta människor köper gula trosor när de försöker vara unika, även om statistiken säger att det är faktiskt 9% som bär dem!

Orange betyder visdom, prestige och rikedom. Orange är trosvalet när du försöker visa din bästa sida, då det även visar kreativitet och framgång. Orange innehåller det gulas glädje, tillsammans med all passion från rött. Orange kan också stimulera din aptit.


Men även behån framför budskap.  
Hudfärgade behåar visar att kvinnan står stadigt och är säker på sig själv. Även avslappnad och behöver inte gömma sig.

Röd behå visar energi och passion. Dessa typer av kvinnor är inte blyga och frågar efter det dem vill ha. 



Svart behå betyder att den kvinnan är en stark, passionerad, men också en subtil person. 


Vit behå är givetvis också ett tecken på oskuld, men även öppenhet för förslag och denna behåfärg indikerar att kvinnan vill lära sig nya saker!

Men de flesta kvinnorna väljer färger som inte skiljer sig så mycket från hudfärgen och då blir det ju knappast så vågat. Går man på någon utbildning skulle det vara bäst att ha både trosor och behå i vitt.

Vad jag själv bär för färg på mina underkläder?
Gördlar och korseletter blir vanligtvis i vitt eller svart, eftersom det numera inte är så lätt att finna fler färger, men behå vill jag helst ha i en färg som stämmer med den blus eller tröja jag bär. Jag skall ändå komma ihåg att bära vita underkläder, nästa gång jag skall på någon kurs.  

Det är så mycket nyttigt man lär sig genom att kolla runt på nätet.

1 kommentar: